Günnewig Hotel Uebachs ★★★★

vanaf€ 48p.p.

Verschillende reismogelijkheden

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Bij treinstation
  • Gratis nachten
  • Prima service
  • Midden in het centrum
  • Inclusief ontbijt

Günnewig Hotel Uebachs

Ondanks dat Günnewig Hotel Uebachs zich midden in het centrum bevindt, is het er toch lekker rustig. Shopfanaten kunnen hun hart hier ophalen; op slechts een paar minuten loopafstand is de Shadowstrasse met de grote warenhuizen!

Ligging
Midden in het centrum, maar toch rustig gelegen op ca. 3 minuten lopen van de Schadowstrasse en 5 min. van de Koningsallee. Op ongeveer 900 km van het station.

Faciliteiten
Receptie, lounge, lift, ontbijtruimte, bar en internetaansluiting (tegen betaling).

Kamers
Met bad of douche, toilet, haardroger, televisie, telefoon, minibar, radio en kluisje.

Bijzonderheden
Inclusief ontbijtbuffet, incl. een hoek met Japans ontbijt. Garage, ca. € 15 per dag en parkeerplaats, ca. € 13 per dag.

Düsseldorf

Ooit was Düsseldorf een dorpje aan de oever van de Rijn, nu is deze bruisende metropool de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique 'Damen und Herren' paraderen over de Königsallee, de luxe winkelstraat in het hart van de stad. Maar gelukkig is ook het echte lederhosen gevoel nog volop aanwezig. Ga naar Düsseldorf en ontdek de boeiende mix die de stad te bieden heeft met behulp van de tips van Dusseldorf.nl.

Indien u per eigen auto reist dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen, bevoegde organisaties als TUV/DEKRA.

De stickers (of Umweltplakette) zijn ook in Nederland verkrijgbaar, maar dan worden er wel extra kosten in rekening gebracht. De prijzen zijn ca. € 12,50 tot € 19 en u kunt hiervoor o.a. terecht bij:

Plattegrond

Toon legenda