Hotel Düsseldorf Mitte

Eigen vervoer reis

vanaf44p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis WiFi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gratis nachten
  • Midden in het centrum

Hotel Düsseldorf Mitte

Stadshotel met nette kamers en goede ligging. Hotel Düsseldorf Mitte is namelijk zeer centraal gelegen, zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat de moderne metropool je biedt. Neem in ieder geval een kijkje op de Konigsallee, de winkelstraat van de stad.

Ligging
In het centrum tussen de Königsallee en het centraal station. De Königsallee is gelegen op ca. 300 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar en ontbijtruimte. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers
De goed ingerichte kamers zijn voorzien van bad of douche, haardroger, toilet, telefoon, minibar, radio, televisie, internetaansluiting, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Inclusief ontbijtbuffet. Parkeergarage op ca. 300 m, ca. € 15 per dag. Fietshuur mogelijk bij het hotel. ca. € 18 per dag. Indien u per auto reist is een milieusticker vereist; deze koopt u eenvoudig via Milieusticker Duitsland

Düsseldorf

Ooit was Düsseldorf een dorpje aan de oever van de Rijn, nu is deze bruisende metropool de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique 'Damen und Herren' paraderen over de Königsallee, de luxe winkelstraat in het hart van de stad. Maar gelukkig is ook het echte lederhosen gevoel nog volop aanwezig. Ga naar Düsseldorf en ontdek de boeiende mix die de stad te bieden heeft met behulp van de tips van GaSamen stedentrips!

Indien u per eigen auto reist dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen zoals TUV en DEKRA.

U kunt ook eenvoudig hier uw milieusticker bestellen.

Plattegrond

Toon legenda

Gratis nacht

3 nachten boeken is 2 nachten betalen inclusief zondagnacht.

Geldig
1 sep. 2017t/m 30 nov. 2017