Hotel Renaissance ★★★★

vanaf€ 49p.p.

Verschillende reismogelijkheden

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Nabij tramhalte
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gratis nachten
  • Comfortabele kamers
  • Met zwembad

Hotel Renaissance

Op zoek naar een luxe hotel om van wat extra comfort te kunnen genieten tijdens je citytrip naar Dusseldorf? Hotel Rennaissance heeft ruime en gezellige kamers en heeft een goede ligging nabij het centrum. Met binnenzwembad!

Ligging
Op ca. 4 km van het centrum van Düsseldorf. Op ca. 200 m is een bus- en tramhalte met regelmatige verbinding naar het centrum.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gezellige bar en restaurant dat bekend staat om de uitstekende keuken. Op de bovenste etage is een binnenzwembad (gratis) met een mooi uitzicht over de stad. Sauna, stoombad en massage tegen betaling.

Kamers
De ruime comfortabele kamers beschikken over bad en douche, toilet, haardroger, minibar, telefoon, radio, televisie, kluisje, airconditioning en internetaansluiting.

Bijzonderheden
Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Parkeergarage (ca. € 10 per dag).

Düsseldorf

Ooit was Düsseldorf een dorpje aan de oever van de Rijn, nu is deze bruisende metropool de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique 'Damen und Herren' paraderen over de Königsallee, de luxe winkelstraat in het hart van de stad. Maar gelukkig is ook het echte lederhosen gevoel nog volop aanwezig. Ga naar Düsseldorf en ontdek de boeiende mix die de stad te bieden heeft met behulp van de tips van Dusseldorf.nl.

Indien u per eigen auto reist dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen, bevoegde organisaties als TUV/DEKRA.

De stickers (of Umweltplakette) zijn ook in Nederland verkrijgbaar, maar dan worden er wel extra kosten in rekening gebracht. De prijzen zijn ca. € 12,50 tot € 19 en u kunt hiervoor o.a. terecht bij:

Plattegrond

Toon legenda