Hotel InterCity Dusseldorf

Verschillende reismogelijkheden

vanaf43p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis WiFi
  • Bij treinstation
  • Comfortabele kamers
  • Midden in het centrum

Hotel InterCity Dusseldorf

Prima 4-sterrenhotel in het hart van de stad.

Ligging
In het centrum, op steenworp afstand van het centraal station. De beroemde Königsallee ligt op ca. 10 minuten lopen. Metrostation/tramhalte Hauptbahnhof ligt op ca. 300 m.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar en restaurant. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (146)
De nette standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar en airconditioning. De businesskamers zijn ruimer en rustig gelegen.

Bijzonderheden
Parkeren in de omgeving van het hotel, ca. € 6 per dag. Indien u per auto reist is een milieusticker vereist; deze koopt u eenvoudig via Milieusticker Duitsland

Düsseldorf

Ooit was Düsseldorf een dorpje aan de oever van de Rijn, nu is deze bruisende metropool de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique 'Damen und Herren' paraderen over de Königsallee, de luxe winkelstraat in het hart van de stad. Maar gelukkig is ook het echte lederhosen gevoel nog volop aanwezig. Ga naar Düsseldorf en ontdek de boeiende mix die de stad te bieden heeft met behulp van de tips van GaSamen stedentrips!

Indien u per eigen auto reist dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen zoals TUV en DEKRA.

U kunt ook eenvoudig hier uw milieusticker bestellen.

Plattegrond

Toon legenda